Menu

Tangspesto

2

Tang er mega sundt og fyldt med kostfibre, men hvordan bruges det i maden? Læs denne guide og find ud af det!

Du skal bruge:

  • 1 bundt basilikum
  • 1 bundt oregano
  • 5 g tørret savtang eller blæretang
  • 30 g pinjekerner (eller andre nødder)
  • 1 1/4 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. soyasovs (smag til)

Sådan gør du


1.

Kog tangen i vand i ca. 10 min.

2.

Hæld tangen over i en si og lad den køle af.

3.

Hak tangen i små stykker.

4.

Skyld basilikum og oregano.

5.

Rist pinjekernerne til de er gyldne.

6.

Kom basilikum, oregano, tang, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender.

7.

Blend til massen er lind og unden klumper, smag gerne til med soyasovs.

Har du en projektidé? Udfyld formularen, så hjælper vi dig i gang!