Menu
Johan Borups Højskole
GRO SELV er et åbent ungt fællesskab bygget på begejstring, skaberlyst og interesse. Sammen skaber vi grønne lifehacks ved at prøve ting af og gå i gang!
Frederiksholm Kanal 24, København, 1220 Denmark ,

Tangworkshop // Kulturnatten

okt 13, 2017 @ 10:30 am  —  okt 13, 2017 @ 8:30pm

Details
Date:

Time:

Hvem vil med ud og samle tang (aka. Havets Sexede Grøntsag🍆🌊) og omdanne fangsten til lækre snacks og drinks til kulturnatfestivitas på Johan Borups Højskoles palæ?
👉DIG DIG DIG👈

Vi mødes ude foran Johan Borups Højskole, Frederiksholm Kanal 24, kl. 10.30 på fredag (13/10/17), og så cykler vi samlet ud til Amager Strand til et spot med det friskeste tang! 💦

Tangen skal bruges til GRO SELVs tang-workshop, som vil foregå på Johan Borups Højskole i forbindelse med Kulturnatten ✨ Workshoppen bliver noget med at få forskellige smagsoplevelser med tang, som tangpesto, tangchips og blæretang med bobler🍾 (som vi har rigeligt af) og lave release på et Tang-zine lavet af Anja Oxager! Hvem vil være med? Tilmeld dig eventet, så kommer der mere info! Alle er meget velkomne til at joine!

På højskolen samme aften vil der også VR-film (Læger uden Grænser (MSF), pladerelease (posh isolation) og mange andre gode ting på programmet 🤙 Se mere om eventet her: Kulturnatten på Johan Borups Højskole

Arrangementet er støttet af Kulturhavn365Post a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Event Details


Upcoming Events


Har du en projektidé? Udfyld formularen, så hjælper vi dig i gang!