Menu
KaosPilots
GRO SELV er et åbent ungt fællesskab bygget på begejstring, skaberlyst og interesse. Sammen skaber vi grønne lifehacks ved at prøve ting af og gå i gang!
Filmbyen 2, Aarhus, 8000 Denmark ,

Julegaver på brev

dec 11, 2016 @ 12:00 pm  —  dec 11, 2016 @ 5:00pm

Details
Date:

Time:

NU’ DET JUL!
Mærker du også panikken komme snigende? Uret tikker, juleaften nærmer sig, og du har stadig ikke fået købt en eneste julegave!!

Du har heller ikke lige masser af penge, og din far opgav allerede sidste år at blive ved med at fake glæden ved at få boxershorts fra Bilka for fjerde år i træk..

MEN HVAD SÅ?
Frygt ej! Her har du løsningen:
På søndag er der julemarked hos Kaospiloterne i Filmbyen. I samarbejde med Post A Letter | Aarhus har de arrangeret endnu et event, hvor man kan komme og gå kreamok med saks og glimmertuscher i tilblivelsen af hjemmedesignede breve. (Man må også godt bare skrive på et go-card..) Pris: GRATIS!

HVAD SKAL DER SKE?
Her er din gyldne chance for at fremstå betænksom, dyb og original i ét smæk! Dediker din kærlighed til mormor i sammenhængende skrift, eller klister en collage til lillebrors store fryd. Invitér fætter Bo til fodbad og frugtfarvegrafitti i sneen, eller sammenkog din livshistorie til de vigtigste 10 erfaringer, som du vil give videre til lillesøster. Mulighederne er mange, og vi har masser af idéer du må stjæle!

En julegave kan godt være pakket ind i en konvolut.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlige, immaterielle julehilsner,
GRO SELV AARHUSPost a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Event Details


Upcoming Events


Har du en projektidé? Udfyld formularen, så hjælper vi dig i gang!