Menu
Grønttorvet 68, 2500 København, Danmark
GRO SELV er et åbent ungt fællesskab bygget på begejstring, skaberlyst og interesse. Sammen skaber vi grønne lifehacks ved at prøve ting af og gå i gang!
,

Ciderworkshop 2. del: Flaskning & Kapsling

jan 21, 2018 @ 12:00 pm  —  jan 21, 2018 @ 3:00pm

Details
Date:

Time:

Cider in tha making! 🍎🍾😋

De 150 liter æblemost vi pressede til 1. del af workshoppen er nu klar til komme på flaske, så andengæringen kan starte og mosten blive til god, sprudlende cider! Derfor inviterer vi til 2. del af vores ciderworkshopforløb, hvor vi skal tappe mosten på champagneflasker!

(NB: Deltagelse er gratis, men husk at bestille en billet via linket ovenfor – der er begrænset pladser!)

// DAGENS PROGRAM:
Vi mødes kl. 12.00 på Grøntorvet 68-80 i Valby, hvor dagens workshop finder sted. Vi starter med en kort gennemgang af kværne- og presseprocessen ved Decideret Cider og Æblerov, hvor vi samtidig skal smage på vores cider. Derefter skal vi måle sukker og evt. alkoholindhold, og til sidst flaske cideren på champagneflaskser.

Vi sørger for kaffe og snacks, og mon ikke vi også finder et par færdiglavede ciderflasker frem til en lille smagning? 😉

Til foråret holde vi en smagningsfest af den færdige cider (Dato TBA🍾)

// Om GRO SELV:
GRO SELVs unge eksperimenterer med en bred vifte af eksempler på klimavenlig kost, upcycling af materialer, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser med et minimalt CO2-aftryk. Fx ved at bygge, reparere, plante, trykke, brygge, sanke, bytte og meget andet.

// Om Decideret Cider:
Decideret laver økologisk cider på overskudsfrugt, der ikke kan sælges i supermarkederne, grundet de høje kvalitetskrav til størrelse, facon, farve etc. Decideret producerer derfor cider på æbler, de andre ikke gider lege med.

// Om Æblerov:
Æblerov samarbejder med nogle af de dygtigste økologiske æbleproducenter på Sjælland, Lolland og Møn, og bruger primært de grimme/glemte/oversete, men sunde frugter. Deres cider laves på 100 % æblemost og intet andet.Post a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Event Details


Upcoming Events


Har du en projektidé? Udfyld formularen, så hjælper vi dig i gang!