Menu
Grønttorvet 242, 2500 København, Danmark
GRO SELV er et åbent ungt fællesskab bygget på begejstring, skaberlyst og interesse. Sammen skaber vi grønne lifehacks ved at prøve ting af og gå i gang!
,

Bryg din egen cider // Decideret X GRO SELV X Æblerov (UDSOLGT)

nov 25, 2017 @ 11:00 am  —  nov 25, 2017 @ 4:00pm

Details
Date:

Time:

*** 1. ciderworkshop er udsolgt, men frygt ej, for der kommer både cider-guide på groselv.dk samt en invitation til smagningen af den færdige cider (Popningsfest TBA🍾) ***

Gemmer der sig en brygmester i dig? Så kom og vær med, når GRO SELV, Decideret Cider og Æblerov inviterer til ciderworkshop på det gamle Grønttorv i Valby 🍏🍾
(NB: Deltagelse er gratis, men husk at bestille en billet via linket ovenfor – der er begrænset pladser!)

// DAGENS PROGRAM:
Dagen starter kl. 11 på Grønttorvet, hvor du sammen med kyndige ciderbryggere skal prøve kræfter med at kværne, presse og mose en masse æbler. Derudover skal der smages, måles sukkerindhold og allerede færdigpresset æblemost skal omstikkes til nye beholdere. Sidst, men ikke mindst, skal kværnemaskiner og beholdere omhyggeligt vaskes – dette er også en vigtig del af ciderbrygger-kunsten!

HUSK: Medbring selv madpakke!

Dagens workshop er den første i et længere ciderbrygningsforløb, hvor du kan lære, hvordan man brygger cider med naturgær uden tilsætning! Forløbet vil bestå af alt fra kværning af æbler, måling af sukkerindhold, flaske-tapning, vigtigheden af hygiejne til smagning af den færdige perlende cider #mums. Derudover bliver cideren lavet på økologiske 2. sorteringsæbler, som supermarkederne ikke gider at lege med!

Næste workshop finder sted i januar og vil blive annonceret hurtigst muligt – det afhænger nemlig meget af ciderens gæringsproces!

// Om GRO SELV:
GRO SELVs unge eksperimenterer med en bred vifte af eksempler på klimavenlig kost, upcycling af materialer, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser med et minimalt CO2-aftryk. Fx ved at bygge, reparere, plante, trykke, brygge, sanke, bytte og meget andet.

// Om Decideret Cider:
Decideret laver økologisk cider på overskudsfrugt, der ikke kan sælges i supermarkederne, grundet de høje kvalitetskrav til størrelse, facon, farve etc. Decideret producerer derfor cider på æbler, de andre ikke gider lege med.

// Om Æblerov:
Æblerov samarbejder med nogle af de dygtigste økologiske æbleproducenter på Sjælland, Lolland og Møn, og bruger primært de grimme/glemte/oversete, men sunde frugter. Deres cider laves på 100 % æblemost og intet andet.Post a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Event Details


Upcoming Events


Har du en projektidé? Udfyld formularen, så hjælper vi dig i gang!